Warning: The magic method Theme_Demo_Import::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/7/c/sitaksdolphinproductions.be/httpd.www/sitaks/wp-content/plugins/theme-demo-import/inc/class-tdi-main.php on line 74 Sitaks Dolphin Productions
+32 495 87 14 55 peter.poels@sitaks.be
Denktank met focus op efficientie en de toekomst IT Coss-domain Specialist Multi Platform
Denktank met focus op efficientie en de toekomst
Peter Poels is reeds sinds 1989 onder de naam Sitaks Dolphin Productions aan het uittesten wat de meest efficiënte, meest gestructureerde en meest onderhoudbare evolutie is ter ondersetuning van entiteiten.
IT Coss-domain Specialist
Your partner in IT, zowel als IT managing - asset beheer - ontwikkeling van analyse tot eindproduct - Ondersteuning van hardware en software.
Multi Platform
Actief met het Microsoft Ecosysteem Zowel Desktop - Web - Mobile Solutions Full stack ontwikkeling + Cloud integrations

Expertise in verschillende sectoren

Financiële wereld

Het communiceren tussen verschillende actoren - Ondersteuning op database niveau - Beheer en onderhoud van SCCM systemen bij ontwikkelingsteams bij verschillende platformen - opzet van intra-company boekhouding

Transport

Openbreken van mass-data, stroomlijnen en inrichten van masterdata, opzetten van rapporteringen, inrichten van customized ERP, het bijdragen tot integratie projecten, het koppelen van entiteiten, uitbreiden van planningsmogelijkheden intermodaal verkeer.

Retail

Actief geweest als verantwoordelijke onderhoud IT systemen voor HR

KMO & Verenigingen

Expert in aanleveren van oplossingen in de KMO en verenigingsleven ter stroomlijning van de dagelijkse taken. Gaande van websites tot diverse applicaties.

Waar staat Sitaks Dolphin Productions voor:

5 Hoofdredenene tot samenwerken

1

Steeds de meest kost efficiënte oplossing zoeken voor problemen om een maximum rendement te genereren


2

Opvolging van nieuwe technologiën, gaande van eigen systemen tot cloud systemen

3

Maximale inzet tot het zo efficient, performant maken/houden van oplossingen die een maximaal gebruiksvriendelijkheid in het vaandel dragen

4

Projecten van analyse tot support begeleiden en ontwikkelen - implementatie van bestaande systemen

5

Brede kennis van managen - verantwoordelijkheid - Ontwikkeling - Support - Project opvolging, ...

Industrie- KMO expretise

Zowel expertise opgedaan in grote bedrijven, als voor kleiner klanten. Schaalbare oplossingen aanbieden.

Persoonlijke Experience

Kennis in analyse - project begeleiding - ontwikkeling als support. Zowel op vlak van functioneel, technisch niveau voor software, processen als voor infrastructuur en beveiliging.

Toekomst gericht

Steeds afwegen van de meest kost efficiente oplossingen, het opvolgen van nieuwe tecnieken. (cfr Cloud, Ontwikkelings platformen, beveiliging ...)

Samenwerking & efficientie

Steeds op zoek naar de meest solide oplossing, beste samenwerking met collega's en klanten, gebruikers ervaring maximaal optimaliseren, ...